FAQ


Ophalen & Aflevering van de huurauto
 • Vanaf hoe laat moet de huurauto weer ingeleverd worden?

  Op de dag van inlevering moet de huurauto op hetzelfde tijdstip worden teruggebracht als het tijdstip waarop de auto is afgeleverd op de eerste huurdag. Wanneer je voorkeur uit gaat naar een later tijdstip dan brengen wij een dag extra huur in rekening.

 • Vanaf hoe laat kan de huurauto afgeleverd worden?

  De huurauto kan vanaf 9 uur ‘s ochtends op de afgesproken bestemming worden afgeleverd, 7 dagen in de week.

 • Waar kan ik de huurauto inleveren?

  Er zijn verschillende opties; je kunt de huurauto bij ons inleveren (Morgenster 1C te Willemstad), de huurauto vanaf de accommodatie door ons laten ophalen of de huurauto op Hato Airport inleveren tegen een extra betaling van ANG 60,- ($35). 

 • Waar kan ik de huurauto ophalen?

  Er zijn verschillende opties; je kunt de huurauto bij ons ophalen (Morgenster 1C te Willemstad), de huurauto door ons naar de accommodatie laten brengen of de huurauto op Hato Airport ophalen tegen een extra betaling van ANG 60,- ($35).

Betaling
Verzekering & schade
 • Wat moet ik doen als er een ruit is ingeslagen?

  Als er een ruit is ingeslagen moet je aangifte doen bij de politie. Hiervoor neem je eerst contact met ons op.

 • Wat moet ik doen als de auto is gestolen?

  Neem contact met ons op en bel de politie via 911.

 • Wat te doen bij schade?

  Wanneer er schade is gereden met de huurauto is het belangrijk dat je de auto niet verplaatst. Het maakt niet uit wat voor schade het is, dit kan een aanrijding zijn midden op de weg maar het kan ook zijn dat je in de berm gereden bent. Te allen tijde de huurauto zo laten staan anders is de huurauto niet verzekerd. Zorg ervoor dat je zelf op een veilige plek staat.

  Neem telefonisch contact op met Forensys: 199 (met Nederlandse telefoon: 0059997471333). Forensys komt langs om foto’s te maken, de situatie te bekijken en je moet een verklaring afleggen. Wanneer dit klaar is mag de auto pas verplaatst worden. Neem ook contact met ons op, zodat wij ook op de hoogte zijn.

 • Is de huurauto verzekerd?

  De huurauto is allrisk verzekerd. Dit betekent dat er nog wel een eigen risico is van maximaal ANG 750,-. De huurauto is ook verzekerd tegen diefstal.

Overige vragen